Vi på TKL Logistics har lång erfarenhet av global logistik och kan hjälpa dig att hitta de mest tids- och kostnadseffektiva transportlösningarna för ditt företag. Vi erbjuder både flygfrakt, tågfrakt, sjöfrakt och lastbilsfrakt och kan tack vare vårt breda nätverk erbjuda konkurrenskraftiga fraktlösningar världen över. 

Med hela världen som spelplan

TKL Logistics är en modern speditör som dagligen hanterar frakter över hela världen – allt från enstaka paket till hela containrar. Vi har flera egna kontor i Asien samt ett globalt nätverk av samarbetspartners som gör det möjligt för oss att kunna erbjuda dig marknadens bästa transportlösningar inom sjö, lastbil, tåg, flyg och kurir. 

Som en global speditör vet vi att logistik inte bara innebär att transportera godset från punkt A till punkt B. Därför sköter vi även all kommunikation, kontroll och uppföljning kring dina transporter, så att du får mer tid över till att fokusera på din kärnverksamhet. Med vår mångåriga och breda expertis inom globala transportlösningar kan vi på ett strategiskt plan säkerställa att du får rätt transportlösning för just dig och din verksamhet. 

Flygfrakt

Om ditt gods är brådskande och behöver fraktas en längre sträcka är flygfrakt ditt bästa alternativ. Det kan vid mindre försändelser även vara det billigaste alternativet. Som en global speditör som hanterar stora volymer kan vi vid flygfrakt även ta del av rabatter hos de kurirföretag vi samarbetar med. 

Sjöfrakt

Sjöfrakt, eller båtfrakt som det också kallas, är den allra vanligaste fraktmetoden vid längre sträckor. Det är i regel den billigaste fraktmetoden för globala transporter och är därför ett attraktivt val för företag som prioriterar låga kostnader framför snabba ledtider. Vid sjöfrakt kan du välja mellan att boka en hel container, FCL, eller enbart delar av lastutrymmet, LCL. För att hitta det mest prisvärda alternativet för just ditt gods jämför vi därför totalkostnaden med kostnaden per kubikmeter.

Tågfrakt

Tågfrakt erbjuder en attraktiv balans mellan kostnader och ledtider. Tack vare de låga utsläppen av koldioxid är det även en av de mest miljövänliga fraktmetoderna och ett populärt val hos verksamheter som vill stärka sin hållbarhetsprofil. Vi på TKL Logistics kan som en ledande aktör inom tågfrakt erbjuda dig flexibla och högkvalitativa lösningar som effektiviserar dina varuflöden.

Lastbilsfrakt

Som en brett etablerad speditör kan vi erbjuda alla typer av lastlösningar när du bokar lastbilsfrakt med oss – oavsett om du behöver transportera ett mindre paket eller en hel trailer. Mellan Sverige och Norge har vi dessutom egen linjetrafik med egna lastbilar. Vid lastbilsfrakt får du stor flexibilitet när det kommer till transportsträcka och lastningsplatser, något som kan spara dig tid om det skulle uppstå hinder längs med den planerade rutten.

Förenkla din logistik tillsammans med oss

Vår affärsidé är att göra det enkelt för dig att ha en kostnadseffektiv och pålitlig transportlösning. Med innovativa lösningar och mångårig expertis tar vi som speditör ett helhetsgrepp om din logistik och kanaliserar alla dina transporter genom en enda kontaktyta. I vår kundportal kan du via ett modernt och användarvänligt gränssnitt göra allt från att jämföra kostnader för olika fraktalternativ och boka frakter, till att ladda upp och hantera dina fraktdokument. Självklart har du även tillgång till en personlig kundkontakt med kunskap om din verksamhet, som du alltid kan vända dig till. 

Boka en gratis konsultation idag, där vi tillsammans går igenom dina möjligheter till en friktionsfri och kostnadseffektiv logistikhantering med oss på TKL Logistics.

Vår kundportal