Hur kan flygfrakt hjälpa ditt företag?

På TKL Logistics har vi en lång och gedigen erfarenhet av flygfrakt. Tack vare vårt globala nätverk av samarbetspartners kan vi hitta lösningar för samlastning över hela världen. I Fastlandskina, Hongkong och Taiwan samlastar vi själva via våra kontor. Med vår breda expertis hittar vi alltid den optimala fraktlösningen för varje enskild situation så att ni får en lönsam logistikhantering.

Att frakta gods med flygplan är det snabbaste sättet att transportera gods över längre sträckor. Vid mindre försändelser kan det även vara det billigaste alternativet. Vi är en global aktör som hanterar stora volymer och vi kan tack vare detta ta del av rabatter hos kurirföretag. Om frakten är väldigt brådskande kan vi även hjälpa dig med expresstransport med möjlighet till leverans inom två till tre dygn.

Få hjälp med dina fraktlösningar

Gör det enkelt. Ta kontroll över din leverantörskedja och upplev en enklare frakthantering med TKL Portal. Välkommen till logistik som det borde vara.

Kontakta oss
Gustaf Lundgren

Marknad/Försäljning

Gustaf Lundgren

Marknad/Försäljning

gustaf@tkl.se

+46(0)370-37 12 16

Upptäck våra transportlösningar – global och smart logistikhantering

Som erfaren speditör och helhetspartner inom logistik och transport erbjuder vi effektiva transportlösningar. Vi erbjuder flygfrakt, båtfrakt, lastbilsfrakt och tågfrakt för att kunna erbjuda möta alla våra kunders behov. Nedan kan ni klicka er vidare och läsa mer om våra transportlösningar.

Läs mer om tågfrakt
Läs mer om flygfrakt
Läs mer om sjöfrakt
Läs mer om lastbilsfrakt

Minska din miljöpåverkan med oss

Transportsektorn spelar en viktig roll i omställningen mot en grönare framtid. Vi strävar ständigt efter att tillhandahålla klimatsmarta och innovativa transportlösningar. Vi hjälper dig att samlasta effektivt, jämföra fraktalternativ, analysera din leveranskedja och byta till mer hållbara bränslen. På så sätt kan du minska dina utsläpp med upp till 100%.

Genom att klimatoptimera dina transporter med oss bidrar du inte bara till en hållbar värld, utan stärker också ditt varumärke och din konkurrenskraft på en allt mer klimatmedveten marknad.

Lär dig mer

Digital logistik- och frakthantering i dina händer

Som en digitaliserad speditör får du som kund hos oss tillgång till vår innovativa plattform, TKL Kundportal. Där kan du direkt jämföra pris och boka frakter, hantera viktiga fraktdokument och se status på dina pågående transporter. Upplev full kontroll med en digitaliserad logistik- och frakthantering som håller dig uppdaterad med realtidsinformation. Med TKL Kundportal blir ditt arbete enklare och din transportkedja mer lönsam.

Lär dig mer

Effektiv flygfrakt

Flygfrakt är ett effektivt transportsätt om du behöver frakta ditt gods långa vägar på kort tid. När du samarbetar med oss på TKL Logistics får du tillgång till vårt stora nätverk med kontor och samarbetspartners i alla världsdelar. Vi hanterar stora volymer och har rabatter hos globala kurirföretag som du som kund hos oss får ta del av. Du behöver inte längre ha kontakt med en mängd olika transportörer – när du samarbetar med oss är vi den enda kontakt du behöver för din globala flygfrakt. Boka konsultation idag om du behöver hjälp med flygtransport.

Boka konsultation

Varför just TKL Logistics som partner?

Relaterade inlägg

Frakta över Atlanten – aspekter att tänka på vid import från USA

Att frakta gods från USA till Sverige kan vara en komplex process med många överväganden.

Flyg, sjö, lastbil eller tåg – välj rätt transportmetod

I en värld där allt rör sig snabbt, är effektiva transportlösningar avgörande för framgången hos

Flygfraktens priser: En analys av kostnad och kvalitetslogistik

Att navigera mellan de olika parametrar som finns när du väljer flygfrakt är både spännande