Hur kan flygfrakt hjälpa ditt företag?

På TKL Logistics har vi en lång och gedigen erfarenhet av flygfrakt. Tack vare vårt globala nätverk av samarbetspartners kan vi hitta lösningar för samlastning över hela världen. I Fastlandskina, Hongkong och Taiwan samlastar vi själva via våra kontor. Med vår breda expertis hittar vi alltid den optimala fraktlösningen för varje enskild situation så att ni får en lönsam logistikhantering.

Att frakta gods med flygplan är det snabbaste sättet att transportera gods över längre sträckor. Vid mindre försändelser kan det även vara det billigaste alternativet. Vi är en global aktör som hanterar stora volymer och vi kan tack vare detta ta del av rabatter hos kurirföretag. Om frakten är väldigt brådskande kan vi även hjälpa dig med expresstransport med möjlighet till leverans inom två till tre dygn.

Intresserad av flygfrakt?
Ta kontakt med oss


  Gustaf Lundgren

  Marknad/försäljning

  Upptäck våra transportlösningar – global och smart logistikhantering

  Läs mer
  Läs mer
  Läs mer
  Läs mer

  Digital logistik- och frakthantering i dina händer

  Som kund hos oss får du tillgång till vår innovativa plattform, TKL Kundportal. Där kan du direkt jämföra pris och boka frakter, hantera viktiga fraktdokument och se status på dina pågående transporter. Upplev full kontroll med en digitaliserad logistik- och frakthantering som håller dig uppdaterad med realtidsinformation. Med TKL Kundportal blir ditt arbete enklare och din transportkedja mer lönsam.

  Lär dig mer

  Global närvaro med flygfrakt

  Global flygfrakt är ett effektivt transportsätt om du behöver frakta ditt gods långa vägar på kort tid. När du samarbetar med oss på TKL Logistics får du tillgång till vårt stora nätverk med kontor och samarbetspartners i alla världsdelar. Vi hanterar stora volymer och har rabatter hos globala kurirföretag som du som kund hos oss får ta del av. Du behöver inte längre ha kontakt med en mängd olika transportörer – när du samarbetar med oss är vi den enda kontakt du behöver för din globala flygfrakt

  Boka konsultation

  Varför just TKL Logistics som partner?

  Relaterade inlägg

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev