Flygfrakt

Hem

/

Transport

/

Flygfrakt

När tid är den avgörande faktorn

TKL Logistics har gedigen erfarenhet av flygfrakt och med hjälp av den stora kunskapen inom företaget hittar vi alltid den optimala lösningen för varje situation.

Vi samlastar själva från våra kontor i Kina (fastlandet), Hongkong och Taiwan och med hjälp av vårt globala nätverk av samarbetspartners hittar vi lösningar för samlastningar över hela världen. Flygfrakt är det snabbaste sättet att skicka gods över långa sträckor. Tvärt emot vad många tror kan flygfrakt vid mindre försändelser faktiskt vara det billigaste alternativet. I och med att TKL är en global aktör och hanterar stora volymer har vi rabatter hos globala kurirföretag, som du som kund hos oss kommer att få ta del av. Vi kan hjälpa dig med expresstransport med möjlighet till leverens inom 2-3 dygn.

Vi hjälper dig

eller

Bli kontaktad

  Genom att använda formuläret godkänner du vår integritetspolicy.  Global närvaro

  För att kunna ha de mest kvalitativa transportlösningarna inom sjö, lastbil, tåg, flyg och kurir krävs det att ni samarbetar med en mängd olika transportörer - ingen enskild transportör är bäst på alla produkter och marknader. När du samarbetar med TKL Logistics är vi den enda kontakten du behöver.

  Läs mer

  Enkelt
  hela vägen

  När du anlitar TKL Logistics får du en komplett lösning, där allt från första analys till leverans fram till dörren ingår. Vi hjälper dig att få kontroll på dina transporter och vi sköter allt pappersarbete åt dig, inklusive förtullning.

  Gratis analys

  Med vårt unika analyssystem skapar vi en heltäckande bild av ditt företags nuvarande fraktkostnader som jämförs med en transportlösning från TKL Logistics.

  Läs mer

  TKL Kundportal

  Som kund hos oss får du tillgång till en modern kundportal där du enkelt bokar frakter, kommunicerar och får en total överblick av dina transporter.

  Läs mer

  Varför TKL Logistics?

  Relaterade inlägg

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!