Sjöfrakt från och till Kina, USA och övriga världen

Sjöfrakt utgör den vanligaste formen av globala transporter och är det absolut billigaste sättet att frakta gods över långa sträckor. Vi är en global speditör och har ett brett nätverk av beprövade samarbetspartners över hela världen, samt flertalet egna kontor i Asien. Oavsett hur dina behov ser ut kan vi hjälpa dig att hitta den mest fördelaktiga lösningen för just ditt gods.

Vi har stor erfarenhet av samlastningslösningar när det gäller båtfrakt och kan via våra kontor i Asien själva samlasta ditt gods. Oavsett om du beställer en hel container eller LCL kan vi därför hitta en kostnadseffektiv fraktlösning för ditt företag. När du bokar sjöfrakt med TKL Logistics får du en komplett lösning där allt från första analys till leverans fram till dörren ingår. Logistik som det borde vara helt enkelt.

Intresserad av sjöfrakt?

Gör det enkelt. Ta kontroll över din leverantörskedja och upplev en enklare frakthantering med TKL Portal. Välkommen till logistik som det borde vara.

Kontakta oss
Victor Lundgren

Marknad/Försäljning

Victor Lundgren

Marknad/Försäljning

victor@tkl.se

+46(0)760-52 34 40

Upptäck våra transportlösningar – global och smart logistikhantering

Som erfaren speditör och helhetspartner inom logistik och transport erbjuder vi effektiva transportlösningar. Vi erbjuder flygfrakt, båtfrakt, lastbilsfrakt och tågfrakt för att kunna erbjuda möta alla våra kunders behov. Nedan kan ni klicka er vidare och läsa mer om våra transportlösningar.

Läs mer om tågfrakt
Läs mer om flygfrakt
Läs mer om sjöfrakt
Läs mer om lastbilsfrakt

Digital logistik- och frakthantering i dina händer

Som en digitaliserad speditör får du som kund hos oss tillgång till vår innovativa plattform, TKL Kundportal. Där kan du direkt jämföra pris och boka frakter, hantera viktiga fraktdokument och se status på dina pågående transporter. Upplev full kontroll med en digitaliserad logistik- och frakthantering som håller dig uppdaterad med realtidsinformation. Med TKL Kundportal blir ditt arbete enklare och din transportkedja mer lönsam.

Lär dig mer

Global närvaro med sjöfrakt

Med sjöfrakt kan du enkelt frakta ditt gods långa vägar till låga kostnader. Som kund till oss på TKL Logistics får du ta del av vårt globala nätverk av egna kontor och beprövade samarbetspartners. Vi har lång erfarenhet av att hantera global sjöfrakt och kan hjälpa dig att hitta kostnadseffektiva lösningar över hela världen. Vi fraktar både LCL och FCL och ser till att du får den optimala fraktlösningen för just ditt gods. Du får en komplett lösning med båtfrakt, som ger dig full kontroll över dina transporter.

Boka konsultation

Varför just TKL Logistics som partner?

Relaterade inlägg

ETS och dess påverkan på sjöfart, uppdaterad GRI samt MAUT i Tyskland

Utsläpp av växthusgaser avgiftsbeläggs Från 1 januari 2024 kommer sjöfarten att omfattas av EU:s ETS-initiativ

Frakta gods från Kina till Sverige – en introducerande guide

När man står inför att transportera gods från Kina till Sverige ställs man inför en

Fraktberäkning: Flygfrakt, båtfrakt och lastbilsfrakt

Fraktpriser spelar en stor roll i skapandet av kostnadseffektiva och lönsamma transportkedjor. Det finns många