Hur kan lastbilsfrakt hjälpa ditt företag?

Med vårt breda kontaktnät kan vi erbjuda alla typer av lastlösningar – oavsett om du vill frakta ett mindre paket eller en hel trailer. Vi arbetar med specialiserade lösningar för alla olika länder och du kan därför vara trygg i att vi alltid hittar den mest effektiva fraktlösningen för dig och ditt gods. Ska du frakta gods mellan Sverige och Norge har vi dessutom egen linjetrafik med egna lastbilar för ännu smidigare logistik.

Vi finns med dig under hela vägen och hjälper dig med alla aspekter av din lastbilsfrakt – från första prisjämförelse och bokning av transport till förtullning av varor. Vi är ett globalt speditionsföretag med lång erfarenhet av att frakta gods med hjälp av lastbil. Med hjälp av en digital logistik- och frakthantering kostnadseffektiviserar vi era transportflöden medan ni får mer tid över till er kärnverksamhet.

Intresserad av lastbilsfrakt?

Gör det enkelt. Ta kontroll över din leverantörskedja och upplev en enklare frakthantering med TKL Portal. Välkommen till logistik som det borde vara.

Kontakta oss
Magnus Claesson

Marknad/Försäljning

Magnus Claesson

Marknad/Försäljning

magnus@tkl.se

+46(0)370-37 12 08

Lastbilsfrakt från Kina

Snabbare än tågfrakt och billigare än flygfrakt. Med vår lastbilstjänst transporterar du enkelt både standard- och kylcontainrar till Sverige från valfri lastningsplats i Fastlandskina. Ledtiden är ca 12-16 dagar, beroende på vart i Kina du vill skicka ditt gods ifrån. Utöver tidseffektiviteten är lastbilsfrakt även en mycket praktisk lösning för att frakta farligt gods och batterier.

Upptäck våra transportlösningar – global och smart logistikhantering

Som erfaren speditör och helhetspartner inom logistik och transport erbjuder vi effektiva transportlösningar. Vi erbjuder flygfrakt, båtfrakt, lastbilsfrakt och tågfrakt för att kunna erbjuda möta alla våra kunders behov. Nedan kan ni klicka er vidare och läsa mer om våra transportlösningar.

Läs mer om tågfrakt
Läs mer om flygfrakt
Läs mer om sjöfrakt
Läs mer om lastbilsfrakt

Minska din miljöpåverkan med oss

Transportsektorn spelar en viktig roll i omställningen mot en grönare framtid. Vi strävar ständigt efter att tillhandahålla klimatsmarta och innovativa transportlösningar. Vi hjälper dig att samlasta effektivt, jämföra fraktalternativ, analysera din leveranskedja och byta till mer hållbara bränslen. På så sätt kan du minska dina utsläpp med upp till 100%.

Genom att klimatoptimera dina transporter med oss bidrar du inte bara till en hållbar värld, utan stärker också ditt varumärke och din konkurrenskraft på en allt mer klimatmedveten marknad.

Lär dig mer

Digital logistik- och frakthantering i dina händer

Som en digitaliserad speditör får du som kund hos oss tillgång till vår innovativa plattform, TKL Kundportal. Där kan du direkt jämföra pris och boka frakter, hantera viktiga fraktdokument och se status på dina pågående transporter. Upplev full kontroll med en digitaliserad logistik- och frakthantering som håller dig uppdaterad med realtidsinformation. Med TKL Kundportal blir ditt arbete enklare och din transportkedja mer lönsam.

Lär dig mer

Frakta effektivt med lastbil

TKL Logistics har lång erfarenhet av lastbilsfrakt och kör sedan 2009 egen linjetrafik mellan Sverige och Norge. Tack vare vårt breda kontaktnät av kontor och samarbetspartners kan vi alltid erbjuda attraktiva lösningar inom lastbilstransport för alla typer av gods. Lastbilsfrakt är ett tryggt och flexibelt sätt att frakta godset på och du kan alltid lita på att dina utrikestransporter hanteras med precision och kvalitet i varje led. Oavsett hur ditt företags transportbehov ser ut kan vi på TKL Logistics hjälpa dig att hitta den optimala transportlösningen för just ditt företag.

Boka konsultation

Varför just TKL Logistics som partner?

Relaterade inlägg

Snabb och flexibel transport med lastbilsfrakt inom Europa

Inom den europeiska transportsektorn utgör lastbilsfrakt ryggraden för godstransporter. Det erbjuder en unik kombination av

Flyg, sjö, lastbil eller tåg – välj rätt transportmetod

I en värld där allt rör sig snabbt, är effektiva transportlösningar avgörande för framgången hos

Full lastbilstransport (FTL) – För dig som vill frakta större volymer gods

Är du intresserad av att frakta ditt gods med hjälp av lastbilstransport? Här förklarar vi