Hur kan lastbilsfrakt hjälpa ditt företag?

Med vårt breda kontaktnät kan vi erbjuda alla typer av lastlösningar – oavsett om du vill frakta ett mindre paket eller en hel trailer. Vi arbetar med specialiserade lösningar för alla olika länder och du kan därför vara trygg i att vi alltid hittar den mest effektiva fraktlösningen för dig och ditt gods. Ska du frakta gods mellan Sverige och Norge har vi dessutom egen linjetrafik med egna lastbilar för ännu smidigare logistik.

Vi finns med dig under hela vägen och hjälper dig med alla aspekter av din lastbilsfrakt – från första prisjämförelse och bokning av transport till förtullning av varor. Vi är ett globalt speditionsföretag med lång erfarenhet av att frakta gods med hjälp av lastbil. Med hjälp av en digital logistik- och frakthantering kostnadseffektiviserar vi era transportflöden medan ni får mer tid över till er kärnverksamhet.

Intresserad av lastbilsfrakt?
Ta kontakt med oss  I våra hjälpmedel besvarar vi de vanligaste frågorna som vi får gällande våra tjänster, vänligen läs igenom dem i väntan på återkoppling från oss.

  Magnus Claesson

  Marknad/försäljning

  Lastbilsfrakt från Kina

  Snabbare än tågfrakt och billigare än flygfrakt. Med vår lastbilstjänst transporterar du enkelt både standard- och kylcontainrar till Sverige från valfri lastningsplats i Fastlandskina. Ledtiden är ca 12-16 dagar, beroende på vart i Kina du vill skicka ditt gods ifrån. Utöver tidseffektiviteten är lastbilsfrakt även en mycket praktisk lösning för att frakta farligt gods och batterier.

  Upptäck våra transportlösningar – global och smart logistikhantering

  Som erfaren speditör och helhetspartner inom logistik och transport erbjuder vi effektiva transportlösningar. Vi erbjuder flygfrakt, båtfrakt, lastbilsfrakt och tågfrakt för att kunna erbjuda möta alla våra kunders behov. Nedan kan ni klicka er vidare och läsa mer om våra transportlösningar.

  Läs mer om tågfrakt
  Läs mer om flygfrakt
  Läs mer om sjöfrakt
  Läs mer om lastbilsfrakt

  Digital logistik- och frakthantering i dina händer

  Som en digitaliserad speditör får du som kund hos oss tillgång till vår innovativa plattform, TKL Kundportal. Där kan du direkt jämföra pris och boka frakter, hantera viktiga fraktdokument och se status på dina pågående transporter. Upplev full kontroll med en digitaliserad logistik- och frakthantering som håller dig uppdaterad med realtidsinformation. Med TKL Kundportal blir ditt arbete enklare och din transportkedja mer lönsam.

  Lär dig mer

  Frakta effektivt med lastbil

  TKL Logistics har lång erfarenhet av lastbilsfrakt och kör sedan 2009 egen linjetrafik mellan Sverige och Norge. Tack vare vårt breda kontaktnät av kontor och samarbetspartners kan vi alltid erbjuda attraktiva lösningar inom lastbilstransport för alla typer av gods. Lastbilsfrakt är ett tryggt och flexibelt sätt att frakta godset på och du kan alltid lita på att dina utrikestransporter hanteras med precision och kvalitet i varje led. Oavsett hur ditt företags transportbehov ser ut kan vi på TKL Logistics hjälpa dig att hitta den optimala transportlösningen för just ditt företag.

  Boka konsultation

  Varför just TKL Logistics som partner?

  Relaterade inlägg

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev