Lastbilsfrakt

Hem

/

Transport

/

Lastbilsfrakt

Pålitlig lastbilsfrakt för dina transportbehov

TKL Logistics är en speditionsfirma med fullservice. Vi har lång erfarenhet av att frakta gods med lastbil.

Ditt företags transportbehov är det centrala hos oss, oavsett om du vill frakta ett mindre paket eller en hel trailer så hittar vi den mest kostnadseffektiva lösningen för dig. Pålitlig och säker logistik är det som driver vårt företag. Vårt breda kontaktnät för lastbilsfrakter gör att du alltid kan vara trygg i att vi hittar den optimala lösningen för dig. Detta gäller utöver europeiska transporter även för körningar från Kina till Sverige. Vi kör dessutom linjetrafik med egna lastbilar mellan Sverige och Norge.

Vi hjälper dig

eller

Bli kontaktad

  Genom att använda formuläret godkänner du vår integritetspolicy.  Lastbilsfrakt från Kina

  Snabbare än tågfrakt och billigare än flygfrakt. Med vår lastbilstjänst transporterar du enkelt både standard- och kylcontainrar till Sverige från valfri lastningsplats i fastlandskina. Ledtiden är ca 12-16 dagar, beroende på vart i Kina du vill skicka ditt gods ifrån. Utöver tidseffektiviteten är lastbilsfrakt även en mycket praktisk lösning för att frakta farligt gods och batterier.

  Global närvaro

  För att kunna ha de mest kvalitativa transportlösningarna inom sjö, lastbil, tåg, flyg och kurir krävs det att ni samarbetar med en mängd olika transportörer - ingen enskild transportör är bäst på alla produkter och marknader. När du samarbetar med TKL Logistics är vi den enda kontakten du behöver.

  Läs mer

  Enkelt
  hela vägen

  När du anlitar TKL Logistics får du en komplett lösning, där allt från första analys till leverans fram till dörren ingår. Vi hjälper dig att få kontroll på dina transporter och vi sköter allt pappersarbete åt dig, inklusive förtullning.

  Gratis analys

  Med vårt unika analyssystem skapar vi en heltäckande bild av ditt företags nuvarande fraktkostnader som jämförs med en transportlösning från TKL Logistics.

  Läs mer

  TKL Kundportal

  Som kund hos oss får du tillgång till en modern kundportal där du enkelt bokar frakter, kommunicerar och får en total överblick av dina transporter.

  Läs mer

  Varför TKL Logistics?

  Relaterade inlägg

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!