Boka din tågfrakt med TKL Logistics

De senaste årens mångmiljardinvesteringar i järnvägar mellan Kina och Europa har öppnat upp helt nya möjligheter för importerande företag i Sverige. TKL Logistics kan som en ledande aktör inom tågfrakt från Kina erbjuda dig flexibla och högkvalitativa lösningar oavsett om du vill frakta FCL eller LCL. Avgångarna från Kina sker på daglig basis vilket gör denna tågfrakt från Kina till ett mycket pålitligt och attraktivt val.

Tågfrakt är billigare än flygfrakt och har en kortare ledtid än båtfrakt. Dessutom ger det ett betydligt lägre utsläpp av koldioxid per kilo fraktat gods jämfört med flygfrakt. Om du värdesätter en stark hållbarhetsprofil är tågfrakt från Kina därför ett attraktivt alternativ där du inte behöver kompromissa med varken kostnad eller tid. Vi hjälper dig alltid med hela transportkedjan – från första prisjämförelse till slutleverans av godset.

Intresserad av tågfrakt från Kina?

Gör det enkelt. Ta kontroll över din leverantörskedja och upplev en enklare frakthantering med TKL Portal. Välkommen till logistik som det borde vara.

Kontakta oss
Oscar Lundgren

Marknad/Försäljning

Oscar lundgren

Marknad/Försäljning

oscar@tkl.se

+46(0)730-93 01 04

Upptäck våra transportlösningar – global och smart logistikhantering

Som erfaren speditör och helhetspartner inom logistik och transport erbjuder vi effektiva transportlösningar. Vi erbjuder flygfrakt, båtfrakt, lastbilsfrakt och tågfrakt för att kunna erbjuda möta alla våra kunders behov. Nedan kan ni klicka er vidare och läsa mer om våra transportlösningar.

Läs mer om tågfrakt
Läs mer om flygfrakt
Läs mer om sjöfrakt
Läs mer om lastbilsfrakt

Minska din miljöpåverkan med oss

Transportsektorn spelar en viktig roll i omställningen mot en grönare framtid. Vi strävar ständigt efter att tillhandahålla klimatsmarta och innovativa transportlösningar. Vi hjälper dig att samlasta effektivt, jämföra fraktalternativ, analysera din leveranskedja och byta till mer hållbara bränslen. På så sätt kan du minska dina utsläpp med upp till 100%.

Genom att klimatoptimera dina transporter med oss bidrar du inte bara till en hållbar värld, utan stärker också ditt varumärke och din konkurrenskraft på en allt mer klimatmedveten marknad.

Lär dig mer

Digital logistik- och frakthantering i dina händer

Som en digitaliserad speditör får du som kund hos oss tillgång till vår innovativa plattform, TKL Kundportal. Där kan du direkt jämföra pris och boka frakter, hantera viktiga fraktdokument och se status på dina pågående transporter. Upplev full kontroll med en digitaliserad logistik- och frakthantering som håller dig uppdaterad med realtidsinformation. Med TKL Kundportal blir ditt arbete enklare och din transportkedja mer lönsam.

Lär dig mer

Global närvaro med tågfrakt från Kina

TKL Logistics är en global speditör med lång erfarenhet av tågfrakt från Kina. Vi är en ledande aktör på marknaden och kan erbjuda trygga och flexibla transportlösningar för ditt gods – oavsett storlek och behov. När du bokar tågfrakt från Kina med oss hjälper vi dig med hela processen, från första kontakt till slutleverans, så att du i stället kan fokusera helt på din kärnverksamhet. Ta steget till en kostnadseffektiv, trygg och stabil logistikhantering med TKL Logistics du också.

Boka konsultation

Varför just TKL Logistics som partner?

Relaterade inlägg

Flyg, sjö, lastbil eller tåg – välj rätt transportmetod

I en värld där allt rör sig snabbt, är effektiva transportlösningar avgörande för framgången hos

Varför tågfrakt är det smarta valet för långdistansleveranser

I den samtida, snabbt föränderliga och globaliserade affärsmiljön, står transportsektorn inför en rad utmaningar och

Frakta gods från Kina till Sverige – en introducerande guide

När man står inför att transportera gods från Kina till Sverige ställs man inför en