Hur kan våra transportlösningar hjälpa ditt företag?

När du anlitar TKL Logistics för internationell transport kan du se oss som ett kontrolltorn för dina transporter. Vi har full överblick över hela transportkedjan och sköter allt pappersarbete åt dig, som införtullning och transitering, så att du i stället kan fokusera på din kärnverksamhet. Vi tar ditt gods hela vägen från din leverantör till din dörr och ger dig en helhetslösning inom internationell transport som du kan vara helt trygg med. Med vårt globala nätverk av samarbetspartners inom internationell transport kan vi alltid erbjuda våra kunder de bästa transportlösningarna.

Vi eftersträvar alltid ett nära samarbete med våra kunders leverantörer, vilket säkerställer att gods och frakt som skickas som internationell transport går i väg i rätt tid. Kvalitet och noggrannhet är viktiga ledord för oss i vårt arbete med din dagliga logistik. Vi hjälper dig med att hitta helhetslösningar för internationell transport av ditt gods – från första orderbevakning hos leverantör till slutleverans vid din dörr. Oavsett om du behöver frakta en hel container, LCL eller ett mindre paket snabbt inom internationell transport så hittar vi rätt logistiklösning för dig.

Intresserad av våra transportlösningar?

Gör det enkelt. Ta kontroll över din leverantörskedja och upplev en enklare frakthantering med TKL Portal. Välkommen till logistik som det borde vara.

Kontakta oss
Victor Lundgren

Marknad/Försäljning

Victor Lundgren

Marknad/Försäljning

victor@tkl.se

+46(0)760-52 34 40

Digital logistik- och frakthantering i dina händer

Som en digitaliserad speditör får du som kund hos oss tillgång till vår innovativa plattform, TKL Kundportal. Där kan du direkt jämföra pris och boka frakter, hantera viktiga fraktdokument och se status på dina pågående transporter. Upplev full kontroll med en digitaliserad logistik- och frakthantering som håller dig uppdaterad med realtidsinformation. Med TKL Kundportal blir ditt arbete enklare och din transportkedja mer lönsam.

Lär dig mer

Upptäck våra transportlösningar – global och smart logistikhantering

Som erfaren speditör och helhetspartner inom logistik och transport erbjuder vi effektiva transportlösningar. Vi erbjuder flygfrakt, båtfrakt, lastbilsfrakt och tågfrakt för att kunna erbjuda möta alla våra kunders behov. Nedan kan ni klicka er vidare och läsa mer om våra transportlösningar.

Läs mer om tågfrakt
Läs mer om flygfrakt
Läs mer om sjöfrakt
Läs mer om lastbilsfrakt

Varför just TKL Logistics som partner?