Sjöfrakt

Hem

/

Transport

/

Sjöfrakt

Sjöfrakt från och till Kina, USA och övriga världen

Sjöfrakt utgör den vanligaste formen av globala transporter och är det absolut billigaste sättet att frakta gods över långa sträckor.

TKL Logistics är en global aktör inom sjöfrakt och vi har ett brett nätverk av beprövade samarbetspartners runt om i världen. Vi har stor erfarenhet av samlastning av containrar, så oberoende av om du beställer en hel container eller LCL kan vi alltid hitta en fördelaktig lösning för just dina behov. Med oss kan du frakta alla typer av containrar. Vi bygger egen samlastning från våra kontor i bland annat Kina (fastland), Hongkong och Taiwan.

Vi hjälper dig

eller

Bli kontaktad

  Genom att använda formuläret godkänner du vår integritetspolicy.  Global närvaro

  För att kunna ha de mest kvalitativa transportlösningarna inom sjö, lastbil, tåg, flyg och kurir krävs det att ni samarbetar med en mängd olika transportörer - ingen enskild transportör är bäst på alla produkter och marknader. När du samarbetar med TKL Logistics är vi den enda kontakten du behöver.

  Läs mer

  Enkelt
  hela vägen

  När du anlitar TKL Logistics får du en komplett lösning, där allt från första analys till leverans fram till dörren ingår. Vi hjälper dig att få kontroll på dina transporter och vi sköter allt pappersarbete åt dig, inklusive förtullning.

  Gratis analys

  Med vårt unika analyssystem skapar vi en heltäckande bild av ditt företags nuvarande fraktkostnader som jämförs med en transportlösning från TKL Logistics.

  Läs mer

  TKL Kundportal

  Som kund hos oss får du tillgång till en modern kundportal där du enkelt bokar frakter, kommunicerar och får en total överblick av dina transporter.

  Läs mer

  Varför TKL Logistics?