Boka din tågfrakt med TKL Logistics

De senaste årens mångmiljardinvesteringar i järnvägar mellan Kina och Europa har öppnat upp helt nya möjligheter för importerande företag i Sverige. TKL Logistics kan som en ledande aktör inom tågfrakt erbjuda dig flexibla och högkvalitativa lösningar oavsett om du vill frakta FCL eller LCL. Avgångarna från Kina sker på daglig basis vilket gör denna transportlösning till ett mycket pålitligt och attraktivt val. 

Tågfrakt är billigare än flygfrakt och har en kortare ledtid än båtfrakt. Dessutom ger det ett betydligt lägre utsläpp av koldioxid per kilo fraktat gods jämfört med flygfrakt. Om du värdesätter en stark hållbarhetsprofil är tågfrakt därför ett attraktivt alternativ där du inte behöver kompromissa med varken kostnad eller tid. Vi hjälper dig alltid med hela transportkedjan – från första prisjämförelse till slutleverans av godset.

Intresserad av tågfrakt?
Ta kontakt med oss  I våra hjälpmedel besvarar vi de vanligaste frågorna som vi får gällande våra tjänster, vänligen läs igenom dem i väntan på återkoppling från oss.

  Oscar Lundgren

  Marknad/försäljning

  Upptäck våra transportlösningar – global och smart logistikhantering

  Som erfaren speditör och helhetspartner inom logistik och transport erbjuder vi effektiva transportlösningar. Vi erbjuder flygfrakt, båtfrakt, lastbilsfrakt och tågfrakt för att kunna erbjuda möta alla våra kunders behov. Nedan kan ni klicka er vidare och läsa mer om våra transportlösningar.

  Läs mer om tågfrakt
  Läs mer om flygfrakt
  Läs mer om sjöfrakt
  Läs mer om lastbilsfrakt

  Digital logistik- och frakthantering i dina händer

  Som en digitaliserad speditör får du som kund hos oss tillgång till vår innovativa plattform, TKL Kundportal. Där kan du direkt jämföra pris och boka frakter, hantera viktiga fraktdokument och se status på dina pågående transporter. Upplev full kontroll med en digitaliserad logistik- och frakthantering som håller dig uppdaterad med realtidsinformation. Med TKL Kundportal blir ditt arbete enklare och din transportkedja mer lönsam.

  Lär dig mer

  Global närvaro med tågfrakt

  TKL Logistics är en global speditör med lång erfarenhet av tågfrakt från Kina. Vi är en ledande aktör på marknaden och kan erbjuda trygga och flexibla transportlösningar för ditt gods – oavsett storlek och behov. När du bokar tågfrakt från Kina med oss hjälper vi dig med hela processen, från första kontakt till slutleverans, så att du i stället kan fokusera helt på din kärnverksamhet. Ta steget till en kostnadseffektiv, trygg och stabil logistikhantering med TKL Logistics du också.

  Boka konsultation

  Varför just TKL Logistics som partner?

  Relaterade inlägg

  Frakta med tåg från Kina – Ett attraktivt och effektivt alternativ

  Tågfrakt erbjuder en attraktiv balans mellan fraktkostnader och ledtider när du ska frakta gods från

  Tågfrakt från Kina – LCL eller FCL?

  Som importerande företag finns det många fördelar med att välja tågfrakt från Kina för att

  Frakta med LCL eller FCL? Effektiv tågfrakt med TKL Kundportal

  Fördelarna med tågfrakt är många och det är ett populärt och kostnadseffektivt fraktalternativ för transporter

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  [mc4wp_form id=”4580″]