Tågfrakt

Hem

/

Transport

/

Tågfrakt

Ledande inom tågfrakt

De senaste årens mångmiljardinvesteringar i järnvägar mellan Kina och Europa har öppnat upp helt nya möjligheter för importberoende företag i Sverige. 

TKL Logistics är en ledande aktör inom tågfrakt. Vi erbjuder flexibla och högkvalitativa lösningar oavsett om du vill frakta FCL eller LCL. Avgångarna från Kina sker på daglig basis vilket gör transportlösningarna mycket pålitliga och flexibla. Vi hjälper dig hela vägen och sköter allt det administrativa gällande dina transporter – så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Vi hjälper dig

eller

Bli kontaktad

Genom att använda formuläret godkänner du vår integritetspolicy.Global närvaro

För att kunna ha de mest kvalitativa transportlösningarna inom sjö, lastbil, tåg, flyg och kurir krävs det att ni samarbetar med en mängd olika transportörer - ingen enskild transportör är bäst på alla produkter och marknader. När du samarbetar med TKL Logistics är vi den enda kontakten du behöver.

Läs mer

Enkelt
hela vägen

När du anlitar TKL Logistics får du en komplett lösning, där allt från första analys till leverans fram till dörren ingår. Vi hjälper dig att få kontroll på dina transporter och vi sköter allt pappersarbete åt dig, inklusive förtullning.

Gratis analys

Med vårt unika analyssystem skapar vi en heltäckande bild av ditt företags nuvarande fraktkostnader som jämförs med en transportlösning från TKL Logistics.

Läs mer

TKL Kundportal

Som kund hos oss får du tillgång till en modern kundportal där du enkelt bokar frakter, kommunicerar och får en total överblick av dina transporter.

Läs mer

Varför TKL Logistics?

Relaterade inlägg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!