Hur kan våra transportlösningar hjälpa ditt företag?

När du anlitar TKL Logistics kan du se oss som ett kontrolltorn för dina transporter. Vi har full kontroll över hela kedjan och sköter allt pappersarbete åt dig, exempelvis införtullning och transitering, så att du i stället kan fokusera på din kärnverksamhet. Vi tar ditt gods hela vägen från din leverantör till din dörr och ger dig en helhetslösning som du kan vara helt trygg med. Med vårt globala nätverk av samarbetspartners kan vi alltid erbjuda våra kunder de bästa transportlösningarna.

Vi eftersträvar alltid ett nära samarbete med våra kunders leverantörer, vilket säkerställer att godset går i väg i rätt tid. Kvalitet och noggrannhet är viktiga ledord för oss i vårt arbete med din dagliga logistik. Vi hjälper dig med att hitta helhetslösningar för transport av ditt gods – från första orderbevakning hos leverantör till slutleverans vid din dörr. Oavsett om du behöver frakta en hel container, LCL eller ett mindre paket snabbt så hittar vi rätt logistiklösning för dig.

Intresserad av våra transportlösningar?
Ta kontakt med oss  I våra hjälpmedel besvarar vi de vanligaste frågorna som vi får gällande våra tjänster, vänligen läs igenom dem i väntan på återkoppling från oss.

  Victor Lundgren

  MARKNAD/FÖRSÄLJNING

  Digital logistik- och frakthantering i dina händer

  Som en digitaliserad speditör får du som kund hos oss tillgång till vår innovativa plattform, TKL Kundportal. Där kan du direkt jämföra pris och boka frakter, hantera viktiga fraktdokument och se status på dina pågående transporter. Upplev full kontroll med en digitaliserad logistik- och frakthantering som håller dig uppdaterad med realtidsinformation. Med TKL Kundportal blir ditt arbete enklare och din transportkedja mer lönsam.

  Lär dig mer

  Upptäck våra transportlösningar – global och smart logistikhantering

  Som erfaren speditör och helhetspartner inom logistik och transport erbjuder vi effektiva transportlösningar. Vi erbjuder flygfrakt, båtfrakt, lastbilsfrakt och tågfrakt för att kunna erbjuda möta alla våra kunders behov. Nedan kan ni klicka er vidare och läsa mer om våra transportlösningar.

  Läs mer om tågfrakt
  Läs mer om flygfrakt
  Läs mer om sjöfrakt
  Läs mer om lastbilsfrakt

  Varför just TKL Logistics som partner?