Transport

Hem

/

Transport

Ett kontrolltorn för dina transporter

När du anlitar TKL Logistics kan du se oss som ett kontrolltorn för dina transporter. Vi har kontroll över hela kedjan och sköter allt pappersarbete åt dig, exempelvis införtullning och transitering. Vi tar ditt gods hela vägen från din leverantör till din dörr och ger dig en helhetslösning som du kan vara helt trygg med.

TKL Logistics är en global aktör och har flera kontor i Asien och samarbetspartners över hela världen — allt för att kunna erbjuda de bästa transportlösningarna till våra kunder. Vårt fokusområde är Asien och Europa. I företaget finns en djupgående kunskap och förståelse för globala transportflöden.

Vi eftersträvar ett nära samarbete med våra kunders leverantörer, vilket säkerställer att godset går i väg i rätt tid. Kvalitet och noggrannhet är viktiga ledord för oss. Vi hjälper dig med att hitta helhetslösningar, från orderbevakning hos leverantör till slutleverans hos kund. Oavsett om du behöver frakta en hel container, LCL eller ett mindre paket snabbt, så hittar vi lösningarna för dig.

Vi hjälper dig

eller

Bli kontaktad

  Genom att använda formuläret godkänner du vår integritetspolicy.  Transport

  Tågfrakt

  Snabbare än båt och billigare än flyg. Tåg är ett intressant alternativ när det kommer till att transportera gods från Kina till Sverige.

  Läs mer

  Sjöfrakt

  När en låg fraktkostnad och tillförlitlighet är din främsta prioritet är båtfrakt med TKL Logistics ditt bästa alternativ.

  Läs mer

  Flygfrakt

  Ibland är ledtiden den avgörande faktorn och när din transport måste gå fort är flygfrakt med TKL Logistics det givna valet. 

  Läs mer

  Lastbilsfrakt

  Lastbil är det vanligaste transportsättet för frakter inom Europa. Vi tar ett helhetsgrepp över dina utrikestransporter.

  Läs mer

  Enkelt
  hela vägen

  När du anlitar TKL Logistics får du en komplett lösning, där allt från första analys till leverans fram till dörren ingår. Vi hjälper dig att få kontroll på dina transporter och vi sköter allt pappersarbete åt dig, inklusive förtullning.

  Gratis analys

  Med vårt unika analyssystem skapar vi en heltäckande bild av ditt företags nuvarande fraktkostnader som jämförs med en transportlösning från TKL Logistics.

  Läs mer

  TKL Kundportal

  Som kund hos oss får du tillgång till en modern kundportal där du enkelt bokar frakter, kommunicerar och får en total överblick av dina transporter.

  Läs mer

  Varför TKL Logistics?