Hur kan våra transportlösningar hjälpa ditt företag?

När du anlitar TKL Logistics kan du se oss som ett kontrolltorn för dina transporter. Vi har full kontroll över hela kedjan och sköter allt pappersarbete åt dig, exempelvis införtullning och transitering, så att du i stället kan fokusera på din kärnverksamhet. Vi tar ditt gods hela vägen från din leverantör till din dörr och ger dig en helhetslösning som du kan vara helt trygg med. Med vårt globala nätverk av samarbetspartners kan vi alltid erbjuda våra kunder de bästa transportlösningarna.

Vi eftersträvar alltid ett nära samarbete med våra kunders leverantörer, vilket säkerställer att godset går i väg i rätt tid. Kvalitet och noggrannhet är viktiga ledord för oss i vårt arbete med din dagliga logistik. Vi hjälper dig med att hitta helhetslösningar för transport av ditt gods – från första orderbevakning hos leverantör till slutleverans vid din dörr. Oavsett om du behöver frakta en hel container, LCL eller ett mindre paket snabbt så hittar vi rätt logistiklösning för dig.

Intresserad av våra transportlösningar?
Ta kontakt med oss


  Victor Lundgren

  MARKNAD/FÖRSÄLJNING

  Digital logistik- och frakthantering i dina händer

  Som kund hos oss får du tillgång till vår innovativa plattform, TKL Kundportal. Där kan du direkt jämföra pris och boka frakter, hantera viktiga fraktdokument och se status på dina pågående transporter. Upplev full kontroll med en digitaliserad logistik- och frakthantering som håller dig uppdaterad med realtidsinformation. Med TKL Kundportal blir ditt arbete enklare och din transportkedja mer lönsam.

  Lär dig mer

  Upptäck våra transportlösningar – global och smart logistikhantering

  Läs mer
  Läs mer
  Läs mer
  Läs mer

  Varför just TKL Logistics som partner?