TKL Kundportal erbjuder smartare lösningar, ökad kontroll och snabbare information för att ni som företag ska effektivisera er logistik och transport. Den växande digitaliseringen innebär att det ställs allt högre krav på exporterande och importerande företag. Med TKL Kundportal kan ni möta dessa krav och samtidigt effektivisera era transportflöden och öka lönsamheten. I det här blogginlägget kommer vi på TKL förklara hur ni som företag kan optimera er logistik och transport med hjälp av TKL Kundportal.

Full kontroll med TKL Kundportal

TKL Kundportal är en innovativ och smart plattform som öppnar upp till en mer kostnadseffektiv och pålitlig hantering av logistik. Tack vare ett användarvänligt gränssnitt kan ni med hjälp av TKL kundportal enkelt hantera fraktdokument digitalt och även jämföra, boka och följa era transporter i realtid. Med all information samlad på ett ställe minimeras riskerna för kostnadskrävande stopp i logistikkedjan – samtidigt som transport- och logistikhantering effektiviseras.

Jämför och hitta ett optimalt transportalternativ

Med TKL Kundportal kan ni enkelt jämföra och hitta det transportsätt som bäst matchar era behov. Ta del av de mest kvalitativa transportlösningarna inom sjöfrakt, lastbilsfrakt, tågfrakt och flygfrakt – allt samlat på en plattform. Oavsett om er avsikt är att stärka er hållbarhetsprofil med klimatsmarta transportalternativ eller att garantera er själva en tidsbesparing i leveranskedjan ger TKL Kundportal mycket goda möjligheter att optimera era transportflöden. I portalen kan ni med enkelhet jämföra tillgängliga fraktalternativ och boka den fraktlösning som är optimal för just era behov.

Beräkna & jämför kostnader

TKL Kundportal erbjuder full översikt på marknadens prisläge där ni kan hålla er uppdaterade och anpassa era transporter efter aktuellt pris. TKL är en neutral och oberoende aktör. Därmed kan ni känna er trygga i att vår portal alltid presenterar det mest kostnadseffektiva upplägget för just ert företag. Genom att beräkna och jämföra kostnader kan ni, utöver effektivisering av logistik och transport, spara in pengar som kan användas till annat i er verksamhet.

Är ni redo att använda TKL Kundportal?

Som kund till TKL Logistics får ni tillgång till TKL Kundportal. Dessutom har ni givetvis alltid tillgång till personlig service. Välkommen att kontakta oss för att veta mer om hur ni kan ta ert företags transporthantering till nästa nivå med hjälp av TKL Kundportal.

Vår kundportal Kontakta oss