Digitaliseringens möjligheter ger importerande företag stor potential att skapa mer effektiva arbetsflöden. Med alla fraktdokument uppladdade och lättillgängliga i en innovativ plattform, öppnar TKL Kundportal upp till en mer kostnadseffektiv och pålitlig hantering av din digitala logistik. Förutom enkel hantering av fraktdokument kan ni även jämföra, boka och följa era transporter i TKL Kundportal – logistik som det borde vara.

Reducera tid och kostnader med digital logistik och dokumenthantering

Möjligheten till digital dokumenthantering öppnar upp till trygg, tidsbesparande och kostnadseffektiv logistik för många importerande företag. För globala importer kräver dokumentation – att B/L, AWB, packlistor och fakturor finns på plats är avgörande för att transportflödet ska flyta på som planerat utan dyra stopp. Med traditionell pappershantering följer alltid en viss felmarginal – marginaler som kan undvikas när fraktdokument laddas upp online i TKL Kundportal. All information finns lättillgänglig i en plattform och ni kan effektivisera er verksamhet genom att snabbt hitta dokumentation som rör era planerade och pågående transporter – det frigör tid som istället kan fokuseras på det ni gör bäst.

TKL Kundportal ger full kontroll

Med alla dokument samlade på ett och samma ställe i TKL Kundportal får ni full kontroll och översikt – ni kan komplettera, justera eller ladda ner dokument när ni vill. I det användarvänliga gränssnittet visas information kring samtliga transporter och ni får en indikation på om något dokument skulle saknas för att godset ska kunna transporteras vidare. Det minimerar riskerna för kostnadskrävande stopp i logistikkedjan. Via modern API-teknik kan ni även hämta uppladdad dokumentation direkt till ert affärssystem – ett smidigt sätt att effektivisera er tid och förenkla era arbetssätt i den dagliga administrationen av globala importer.

Vill ni också använda TKL Kundportal?

Som kund till TKL Logistics får ni tillgång till TKL Kundportal. Dessutom har ni givetvis alltid tillgång till personlig service. Välkommen att kontakta oss för att veta mer om hur ni kan ta ert företags transporthantering till nästa nivå genom digital logistik i TKL Kundportal.

Vår kundportal Kontakta oss