Idag ställs höga krav på snabb och effektiv logistik, vilket medför att flygkraft är en avgörande del i logistikkedjan för många företag. Men i takt med digitaliseringen växer sig konkurrensen starkare och vikten av att erbjuda mer än bara korta ledtider blir av allt större betydelse. Vi på TKL Logistics leder vägen till att stå stark på en konkurrensutsatt marknad – med realtidsinformation i TKL Kundportal.

Flygfrakt – i en kamp mot klockan

Försenade leveranser, oförutsägbara händelser och skiftande marknadsbehov. Oavsett varför ledtiden är ett kritiskt moment i logistikkedjan är flygfrakt ett vinnande alternativ. En garanterad tidsbesparing, helt enkelt. Som kund hos oss på TKL Logistics får ni dessutom ta del av rabatter hos globala kurirföretag – tack vare att vi dagligen hanterar stora volymer gods världen över. Men för att ni som importerande företag fortsatt ska vara ett givet alternativ för era kunder krävs mer än bara kostnadseffektiva lösningar och snabba leveranser. Därför har vi öppnat upp till nya möjligheter med TKL Kundportal.

Dubbel konkurrenskraft – med TKL Kundportal

Är ni redo att ta ert erbjudande mot nya höjder? Med TKL Kundportal kan ni hålla er uppdaterade gällande era transporter 24 timmar om dygnet, vilket gör att ni snabbt och enkelt kan erbjuda en öppen dialog om förväntade leveranstider såväl internt som externt. Under dygnets alla timmar och årets alla dagar kan ni följa aktuell status och geografisk position på alla era sändningar – med full transparens och kontroll hela vägen från leverantören till slutdestinationen oavsett val av övriga transportsätt.

Utöver möjligheten att kanalisera alla era transporter genom hela processen öppnar TKL Kundportal även upp till ett enklare sätt att jämföra kostnader, boka frakter och hantera dokument. Ta steget och uppnå dubbel konkurrenskraft med realtidsinformation inom flygfrakt i TKL Kundportal.

Vill ni också använda TKL Kundportal?

Som kund till TKL Logistics får ni tillgång till TKL Kundportal. Dessutom har ni givetvis alltid tillgång till personlig service. Välkommen att kontakta oss för att veta mer om hur ni kan ta ert företags transporthantering till nästa nivå med hjälp av TKL Kundportal.

Vår kundportal Kontakta oss