Analys

Hem

/

Service

/

Analys

Jämför oss med din befintliga lösning

Transport- och logistikflöden är ofta svåra att överblicka. Vi på TKL hjälper dig att jämföra kostnader och hitta det bästa alternativet för just ditt företag.

Med vårt unika analyssystem skapar vi en heltäckande bild av företagets nuvarande fraktkostnader som jämförs med en transportlösning från TKL. Eftersom TKL är en neutral part som inte är bunden till någon specifik aktör kan vi alltid hitta det optimala och mest kostnadseffektiva upplägget. När du anlitar TKL får du en komplett lösning, där allt från första analys till leverans fram till dörren ingår. Vi hjälper dig att få kontroll på dina transporter och sköter allt pappersarbete åt dig, inklusive förtullning.

Få svaret svart på vitt

När du låter oss göra en fraktanalys av dina logistik- och transportflöden tar vi samtligt underlag som vi får tillgång till i beaktning. Resultatet blir en tabell som tydligt illustrerar kostnadsläget för dina transporter i jämförelse med vad en lösning för TKL hade kostat. På så sätt kan du enkelt se, svart på vitt, hur mycket pengar du kan spara med en lösning från oss.  

Vid varje fraktuppdrag gör vi även en miljöanalys med ett 15-tal parametrar som sammanställs i en tabell, där du kan jämföra hur de olika transportsätten påverkar miljön. Genom detta får du tillgång till beslutsunderlag som inkluderar de miljömässiga aspekterna av dina transporter. 

Beställ fri fraktanalys!

  Genom att använda formuläret godkänner du vår integritetspolicy.  Genom vår fraktanalys får du en heltäckande bild hur ditt företags nuvarande fraktlösning står sig i jämförelse med en fraktlösning från TKL Logistics.

  När du beställer en kostnadsfri fraktanalys av oss behöver vi underlag i form av sändningsstatistik. Gärna även fakturor och offerter, på så sätt kan vi se att offerterna stämmer mot vad som faktureras.

  Global närvaro

  För att kunna ha de mest kvalitativa transportlösningarna inom sjö, lastbil, tåg, flyg och kurir krävs det att ni samarbetar med en mängd olika transportörer - ingen enskild transportör är bäst på alla produkter och marknader. När du samarbetar med TKL Logistics är vi den enda kontakten du behöver.

  Läs mer

  Enkelt
  hela vägen

  När du anlitar TKL Logistics får du en komplett lösning, där allt från första analys till leverans fram till dörren ingår. Vi hjälper dig att få kontroll på dina transporter och vi sköter allt pappersarbete åt dig, inklusive förtullning.

  Gratis analys

  Med vårt unika analyssystem skapar vi en heltäckande bild av ditt företags nuvarande fraktkostnader som jämförs med en transportlösning från TKL Logistics.

  Läs mer

  TKL Kundportal

  Som kund hos oss får du tillgång till en modern kundportal där du enkelt bokar frakter, kommunicerar och får en total överblick av dina transporter.

  Läs mer

  Varför TKL Logistics?