Sveriges effektivaste logistikföretag?

TKL Logistics är ett logistikföretag som erbjuder kompletta logistiktjänster och nytänkande lösningar via vår logistikplattform, med fullt fokus på våra kunders behov. Utöver att vi erbjuder flertalet kostnadseffektiva och pålitliga transportsätt så finns vi med dig genom hela processen. Vi hjälper till att identifiera den transportlösning som passar bäst utifrån ditt företags behov. Som ett modernt logistikföretag med en avancerad logistikplattform, hjälper vi dig hela vägen, med allt från bokning till förtullning och slutleverans – så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

 

Med hela världen som spelplan och ett välutvecklat utbud av kostnadseffektiva transportlösningar finns vi med dig hela vägen. Önskar du veta mer om tjänsterna som vi erbjuder? Nedan hittar du vårt utbud av kostnadseffektiva logistiklösningar. Vi har sedan 1994 levererat högkvalitativa transporttjänster till svenska importerande företag. Tveka inte på att boka en kostnadsfri konsultation med oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig.

Intresserad av våra logistiklösningar?
Ta kontakt med oss

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Victor Lundgren

Marknad/försäljning

Upptäck våra högkvalitativa och effektiva transportlösningar

Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer

Ett digitaliserat logistikföretag med kunden i fokus

För att underlätta ännu mer för våra kunder arbetar vi aktivt med digitalisering i vår verksamhet. Med vår egenutvecklade logistikplattform TKL Kundportal får du som kund full insyn och total kontroll över alla dina frakter världen över.

Via ett modernt och användarvänligt gränssnitt kan du enkelt göra allt från att jämföra kostnader för olika fraktalternativ och boka frakter, till att enkelt ladda upp och hantera dina fraktdokument. Under dygnets alla timmar har du full tillgång till realtidsinformation gällande samtliga transporters förlopp och status. Du kan samla all din logistik- och frakthantering i en enda plattform. Givetvis är din personliga kontakt hos oss aldrig längre än ett telefonsamtal bort.

Läs mer