Smartare lösningar, ökad kontroll och snabbare information. I takt med digitaliseringen ställs allt högre krav på importerande och exporterande företag. Med realtidsinformation kan ni optimera era transportflöden och öka lönsamheten, samtidigt som ni får möjlighet att vara ännu mer transparenta och tillgängliga för era kunder. Stärk er position på marknaden – med konkurrenskraftig realtidsinformation i TKL Kundportal.

Vikten av realtidsinformation

Med hela världen som spelplan vet vi att det ena logistikflödet inte är det andra likt. Men oavsett nivå av komplexitet för ert transportflöde kan realtidsinformation föra med sig en avgörande konkurrenskraft – idag, imorgon och i framtiden. Vi belyser vikten av att omfamna digitaliseringens möjligheter med TKL Kundportal.

Optimerad logistik

TKL Kundportal öppnar upp till en unik möjlighet att digitalisera era processer. Med realtidsinformation 24 timmar om dygnet kan ni optimera delar i logistikflödet baserat på aktuell status för era frakter. Tack vare värdefulla uppdateringar och tillgänglig information i portalen kan ni enkelt analysera, strukturera och utveckla era arbetsflöden – för att fortsatt vara ett attraktivt val för era kunder.

Ökad konkurrenskraft

Företag som importerar eller exporterar gods på en global marknad möts idag av stora logistikutmaningar. Med en djupgående inblick i logistikbranschen har vi identifierat en stor framgångsfaktor i att kunna erbjuda uppdateringar i realtid för att fortsatt stå starka på en konkurrensutsatt marknad. Vi på TKL Logistics tror på att transparens bygger framgångsrika samarbeten och erbjuder därför realtidsinformation i TKL Kundportal. Med insikter om transportens status kan du och ditt team hålla er uppdaterade på samma nivå – oavsett var i världen ni befinner er. Ta kontroll över era frakter hela vägen från punkt A till punkt B och förmedla full insyn till era kunder med realtidsinformation i TKL Kundportal.

Vill ni också använda TKL Kundportal?

Som kund till TKL Logistics får ni tillgång till TKL Kundportal. Dessutom har ni givetvis alltid tillgång till personlig service. Välkommen att kontakta oss för att veta mer om hur ni kan ta ert företags transporthantering till nästa nivå med hjälp av TKL Kundportal.

Vår kundportal Kontakta oss