Flygfrakt från Kina till Sverige

Flygfrakt är det absolut snabbaste sättet att transportera gods över långa sträckor, därför utgör fraktsättet ett utmärkt alternativ för dig som behöver frakta gods från Kina till Sverige med snabba ledtider. Det behöver dessutom inte vara alls så dyrt och komplicerat som många ibland tror.Normalt sett tar det ungefär sex dagar, dörr till dörr, när du beställer flygfrakt från Kina till Sverige. Detta är en betydande skillnad mot de ca 50 dagar som du får räkna med vid sjöfrakt eller de ca 24 dagar som tågfrakt brukar innebära. För de leveranser där mycket stor tidspress råder kan du med TKL Logistics expressfrakter få ditt gods levererat på endast 2-3 dygn. Faktum är att flygfrakt, trots sitt rykte att vara ett dyrare transportsätt, i vissa volymer och vikter kan vara det billigaste.När det kommer till flygfrakt från just Kina till Sverige kan processen ibland kännas överväldigande. Det finns många aspekter att ta hänsyn till och det hela kan ofta ge intrycket av att vara mer komplicerat än vad det behöver vara. Nedan finner du en snabbguide på hur vi på TKL Logistics smidigt löser din frakt från Kina till Sverige.

Snabbguide: så smidigt är det!

Hur går en flygfrakt mellan Kina och Sverige till?

  1. Ni lägger en order till er leverantör och fastställer leveransvillkoren.
  2. När godset är klart lägger er leverantör en bokning till det lokala TKL kontoret i exportlandet.
  3. Vi kontrollerar i vår tur bokningen med er. Er operativa kontaktperson skickar ett mail med bokningen som ni godkänner. När bokningen är godkänd meddelar vi TKL-kontoret i exportlandet.
  4. Bokningen uppdateras i kundportalen.
  5. Efter avgång skickar ni in faktura och packlista till oss så att vi kan ordna förtullningen av godset.
  6. När godset landat på flygplatsen gör vi en förtullning.
  7. Vi bokar in lastbilsfrakt till er med exakt leveransdatum.
  8. Klart!

TKL Logistics har gedigen erfarenhet av flygfrakt och med hjälp av den stora kunskapen inom företaget hittar vi alltid den optimala lösningen för varje situation, vilket gör att du kan känna dig trygg i att allt går rätt till — hela vägen från din leverantör till din dörr. Kontakta oss för att veta mer!

Kontakta oss Läs mer om flygfrakt